Vår integritetspolicy

Byggmäster i Mälardalen AB värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög skyddsnivå vid all behandling av personuppgifter. Från den 25 maj 2018 gäller dataskyddsförordningen (GDPR) inom hela EU/EES. Syftet med den nya lagstiftningen är att stärka skyddet av enskilda personers personuppgifter.

Dina personuppgifter

De viktigaste ändringarna i dataskyddsförordningen är att du har rätt att  begära rättelse, radering eller tillgång till dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot behandling av personuppgifterna och att begränsa behandlingen av dina personuppgifter

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en fysisk person. 
Exempel på personuppgifter är namn, bilder, kontaktuppgifter, personnummer, etc. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Du har rätt att

be om utdrag med dina personuppgifter och dina personuppgifter sparas aldrig längre än vad som är rimligt nödvändigt för ändamålet.

Din personliga integritet är viktig för oss. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför har vi rutiner och system för att skydda dina personuppgifter. Vi ser till att endast de personer som behandlar dina personuppgifter har tillgång till dessa.

Du ska enligt gällande dataskyddslagstiftning ha tillgång till följande rättigheter.

Rätt till tillgång (”registerutdrag”).

Du kan begära utdrag över registrerade personuppgifter och verifiera den informationen ett företag har om dig. Du får även information om ändamålet med personuppgiften och lagringsperioden.

Rätt till rättelse.
Du har rätt att få felaktig eller icke-komplett information om dig själv korrigerad

Rätt att bli raderad.

Du har rätt att begära att få dina personuppgifter raderade om uppgifterna inte längre är nödvändiga för det syfte de samlades in för. Ett företag har rätt att neka borttagning av personuppgifter om det finns legala skyldigheter, tex bokföring och penningtvättslagstiftning.

Rätt till dataportabilitet.

Om företagets rätt att behandla dina personuppgifter grundar sig på ett samtycke från dig eller för att fullgöra ett avtal med dig kan du ha rätt att begära att få ut uppgifterna i ett maskinläsbart format, i syfte att återanvända dom hos ett annat företag. Det gäller främst uppgifter som du själv lämnat.

Rätt att göra invändningar mot viss typ av behandling.

Du har alltid rätt att slippa viss marknadsföring och att invända mot sådan behandling av personuppgifter som bygger på en intresseavvägning (berättigat intresse)

Rätt att begränsa behandling av personuppgifter
.
Du har rätt att begränsa behandlingen av dina personuppgifter om du exempelvis anser att dom inte är korrekta.

Du ska enligt gällande dataskyddslagstiftning ha tillgång till följande rättigheter.

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Dessa skickas från oss och sparas på din enhet (till exempel dator eller mobil). De kan sparas på två olika sätt.
• Sessionscookies är tillfälliga cookies som försvinner när du stänger din webbläsare eller app.
• Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller tills de går ut.

Olika typer av cookies.
Både vår webbplats och andra, som Facebook eller Google, kan placera cookies på din dator när du besöker den här webbplatsen. Cookies från webbplatsen du besöker kallas förstapartscookies och cookies från andra
webbplatser kallas tredjepartscookies.

Andra filer, som liknar cookies, är web beacons och liknande tekniker. Web beacons är små transparenta grafiska bilder som kan finnas i e-post vi skickar till dig.

Varför använder vi cookies?
Vi använder cookies för att göra ditt besök på vår webbplats så bra som möjligt, och för att kunna förbättra den ännu mer. Men vi sparar inga IP-nummer eller liknande personuppgifter om dig.

Funktionscookies förbättrar din upplevelse.
Vi sparar cookies om vilka sidor du varit på för att det ska kännas så smidigt som möjligt för dig att vara på vår webbplats. Till exempel kan vi göra så att du slipper se ett pop up-fönster mer än en gång.

Analyscookies hjälper oss att göra vår webbplats bättre.
Vi använder cookies för att samla in övergripande analytisk information om hur du använder webbplatsen, till exempel statistik över våra populäraste sidor. Med informationen vi får kan vi förbättra vår webb.




Ta bort cookies
.
Din webbläsare eller enhet tillåter dig oftast att ställa in vilka cookies som får lagras på din dator. Du kan till exempel välja att blockera alla cookies, endast acceptera cookies från webbplatsen du besöker eller radera alla cookies när du stänger ner din webbläsare. Titta under Inställningar

Vi eftersträvar en hög skyddsnivå vid all behandling av personuppgifter

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor om GDPR, integritet, cookies eller annat? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Vi är övertygade om att tillsammans uppnår vi det som är bättre.

Vill du vara med oss för en bättre sak? Är du nyfiken på hur vi kan skapa mervärden och samhällsnytta tillsammans? Kontakta oss för en förutsättningslös och ärlig dialog.

Kontaktinformation

  • info(at)byggmaster.nu
  • Elektrodgatan 6, 721 37 västerås

Här hittar du oss

Kom i kontakt med oss