Nybyggnation

Ett nära samarbete ger en enkel och trygg entreprenad

Projektinriktat bygger vi det moderna samhället

Med vår nybyggnation utvecklar vi allt från bostäder och kontorshus till industrier och handelsplatser. Vi är övertygade om att ju tidigare vi får komma in i projektet desto snabbare kan vi hjälpas åt att hitta kostnadseffektiva, smarta och hållbara lösningar.

Vi använder all vår erfarenhet för att effektivisera design, projektering, inköp och byggande till det yttersta. Byggtiden är kort, resultatet av genomtänkta processer och noggranna materialval.

Ett nära samarbete ger en
enkel och trygg entreprenad

Har du en avancerad tomt, en tydlig vision eller en fastighet i A-läge som kräver något alldeles extra? Kanske vill du bygga passivhus, bygga i trä, arbeta med en särskild arkitekt eller skapa en helt ny standard för hållbart byggande.

Under vårt tak finns alla kompetenser du behöver, från erfarna konstruktörer, installatörer och inköpsspecialister till energi- och miljöexperter. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för just ditt bostadsprojekt. Kontakta oss gärna för mer information.

Nära samarbete

Effektiva lösningar

Nöjda kunder

Effektiva lösningar

Vårt sätt att verka och agera utgörs av våra värderingar och vår uppförandekod. Tillsammans fungerar de som en kompass för både medarbetare och affärspartners.

Vi vill vara vägledande inom hållbart och modernt byggande med effektiva lösningar och nära samarbeten genom hela byggprocessen. 

Entreprenad & Nybyggnation

Vi är stolta och tacksamma över förtroendet vi fått från alla våra kunder som valt att arbetat med oss inom området entreprenad eller nybyggnation.

VI BYGGER DET HÅLLBARA OCH MODERNA SAMHÄLLET

Anders Åkerberg

Dags för en nybyggnation?

Dags för en nybyggnation?

Vi utvecklar allt från bostäder och kontorshus till industrier och handelsplatser. Vi ser fram emot ett samarbete!