Snickare & lagbas

På Byggmäster arbetar jag både som snickare och lagbas. I arbetet på byggarbetsplatsen tar jag ansvar för att leda bygget framåt. När jag känner att det klickar i, då vet jag att det går bra. Det är riktigt kul.

Martin Andersson

Som lagbas eller arbetsledare är jag med och planerar arbetet i våra byggprojekt. Min roll är att leda och motivera arbetslaget. Det är en ansvarsfull roll som jag trivs bra med. Särskilt då allt flyter på och blir bra.

"

När allt klickar i
känns det så bra

Jag känner mig aldrig ensam. Vi löser det mesta tillsammans och kommer fram till en lösning.

Martin Andersson

God kamratskap är en viktigt ingrediens i snickarlivet

I mitt arbete som snickare är det viktigt att kunna ta beslut och utföra moment på rätt sätt. Den goda sammanhållningen gör att vi lyfter frågor och delar med oss av våra erfarenheter.

Att kunna diskutera med en erfaren snickare vid fikabordet tycker jag är underskattat. Jag anser att det är det mest givande sättet att både lära och erhålla ny kunskap. Under min tid och alla år på Byggmäster har jag utvecklats både på ett personligt och arbetsmässigt plan. En del moment kan såklart vara utmanande men mestadels känner jag mig bekväm. Mycket tack vare min erfarenhet men också för alla goa kamrater. Även om vi enskilt som individer tar ansvar för vårt område så tar vi tillsammans ansvar för projektet.

För mig som lagbas är det viktigt att vi alla jobbar mot samma målbild. Ju bättre vi är tillsammans. Desto bättre blir alla delar i byggprojektet. Känslan jag känner när vi lämnar en arbetsplats och är nöjda med vår insats, är oslagbar.

Martin Andersson
flera MEDARBETARE

Anders Åkerberg

VD

David Elfving

Byggarbetsledare

Johan Bertilsson

Projektledare