Snickare

I min roll som snickare på Byggmäster löser jag idag det mesta själv. Mitt uppdrag varierar i omfång och komplexitet. Det kan röra sig om ett mindre jobb som jag löser på en dag till större som tar månader innan det är klart.

Björn Hedlund

För ett par år sedan hittade jag en platsannons där Byggmäster sökte snickare till företaget. Jag fick jobbet och arbetar idag som snickare med olika byggservice uppdrag åt fastighetsägare.

"

Ett arbete med
stor frihetskänsla

Ena dagen skapar jag en trygg lekplats på en förskola. En annan dag tar jag hand om ett vattenskadat badrum.

Björn Hedlund

Försäkringsskador kan jag
på mina fem fingrar

Jag är glad att jag har erfarenhet och kunskap om service och försäkringsskador. Det gör att jag kan möta alla våra kunder med sitt unika behov på ett bra sätt.
För mig är det spännande att få uppdrag med varierande komplexitet. En stor skillnad i mitt arbete på Byggmäster mot tidigare arbetsplatser, är att våra serviceprojekt kan ta en dag till några månader att slutföra. Det finns en charm i det som ger mig många bra dagar på jobbet. Mitt senaste uppdrag var väldigt engagerande. Jag fick använda min förmåga att se bortom det vanliga och föreslå nya lösningar. Jag kunde vägleda andra i det jag anser bäst utifrån ett säkerhetsperspektiv, där både barn och pedagoger ska känna sig trygga med utförandet av utomhusmiljön för förskolan. Att jag för några år sedan tog chansen och sökte jobbet som snickare på Byggmäster är jag glad för idag.

Att vara öppen och anpassningsbar till situationen är en variabel och förutsättning för att lyckas. Vi måste ha förmågan att föreslå nya lösningar som bär ett högt värde för kunden. Det är något jag tror på.

Björn Hedlund
flera MEDARBETARE

Martin Andersson

Lagbas

Elin Dahl

Inköpschef

Johan Bertilsson

Projektledare