Nybyggnation

Ett nära samarbete ger en enkel och trygg entreprenad

VI BYGGER DET HÅLLBARA OCH MODERNA SAMHÄLLET

Anders Åkerberg

Projektinriktat bygger vi det moderna samhället

Vi utvecklar allt från bostäder och kontorshus till industrier och handelsplatser. Vi är övertygade om att ju tidigare vi får komma in i projektet desto snabbare kan vi hjälpas åt att hitta kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Vi använder all vår erfarenhet för att effektivisera design, projektering, inköp och byggande till det yttersta. Byggtiden är kort, resultatet av genomtänkta processer och noggranna materialval. Smarta och energieffektiva lösningar ger långsiktiga fördelar.

Entreprenad & Nybyggnation

Ett nära samarbete ger en enkel och trygg entreprenad

Har du en avancerad tomt, en tydlig vision eller en fastighet i A-läge som kräver något alldeles extra? Kanske vill du bygga passivhus, bygga i trä, arbeta med en särskild arkitekt eller skapa en helt ny standard för hållbart byggande.

Under vårt tak finns alla kompetenser du behöver, från erfarna konstruktörer, installatörer och inköpsspecialister till energi- och miljöexperter. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för just ditt bostadsprojekt. Kontakta oss gärna för mer information.

BYGGMÄSTER

Vad är ditt nästa projekt?

Varje lägenhet, radhus och bostad ska bli ett omtyckt hem att trivas i under många år. Det gäller oavsett om du behöver små lägenheter med snabb inflyttning, ska förverkliga en husvision eller vill utveckla bostäder i samverkan med oss.

Effektiva lösningar

Vårt sätt att verka och agera utgörs av våra värderingar och vår uppförandekod. Tillsammans fungerar de som en kompass för både medarbetare och affärspartners.

Vi vill vara vägledande inom hållbart och modernt byggande med effektiva lösningar och nära samarbeten genom hela byggprocessen. 

Byggmäster

Vår ambition är att driva utvecklingen framåt där vi med vår kompetens kan bidra, lyssna och dela. Målet är att bygga ett mer hållbart och modernt samhälle.

Våra tjänster

Nybyggnation
Ombyggnation
Projektutveckling

Certifikat

Kontakt

Adress:
Byggmäster i Mälardalen AB
Elektrodgatan 6
721 37 Västerås

E-post: info@byggmaster.nu 
Org.nr: 556663-4811