Lindbacken – Uppsalas finaste stadsdel?

Inte långt från centrala Uppsala växer Lindbacken fram, en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service. Tillsammans med andra är Byggmäster med i utvecklingen av området. Vi vill ge människor, inte minst barnfamiljer, en boendemiljö som ger livskvalitet i ordets verkliga bemärkelse.Området ska erbjuda bästa tänkbara förutsättningar för en bekväm, social och aktiv tillvaro för både barn och vuxna och möjlighet att påverka sin boendemiljö – såväl den privata som den gemensamma i området.

Vi på Byggmäster lägger stort engagemang och anstränger oss hårt för att skapa rätt förutsättningar för de som ska bo och leva i Lindbacken. Vi vill skapa en miljö med bra skolor och förskolor med gott om aktiviteter för hela familjen. Vår långa erfarenhet och kunskap om området gör att vi tidigt kan leda kunder och användare mot bättre lösningar.

BRF. BLOOC

De första husen man ser på höger sida vid infarten till Lindbacken är Brf Blooc, som byggts av Byggmäster. Husen är ritade av arkitektfirman Koncept Stockholm för BLOOC – samma arkitektbyrå som ligger bakom Story Hotel, Mood Galleria och restaurang B.A.R. Stadsradhusen andas industriromantik – en kombination av storstadskvalitéer och småstadskänsla. De väcker nyfikenhet och är inbjudande på samma gång. En variation av tomtstorlekar, placering och färgsättning skapar 20 unika hem med olika kvalitéer. Mustiga toner blandas med pasteller och den stenlagda förgården i kombination med det industriella stålglaspartiet skapar en stadsmässig gatubild.

Vi sätter stor tilltro till ansvar, respekt och omtanke.

Vi tror på att varje enskild person måste ta ansvar, visa respekt och omtanke för andra personer. Tillsammans kan vi skapa ett synligt och hållbart resultat där bra blir bättre.

Comments are closed.