Artikel från Schibsted av  Liv Hävermark

Byggmarknaden växer just nu så det knakar.

Det gör även Byggmäster i Mälardalen. Från 17 anställda och 23 miljoner i omsättning 2010, till 65 anställda och 210 miljoner i omsättning 2016 är företagets framgångssaga ett faktum.

Målsättningen var tydlig när Kenneth Öholm 2011 köpte loss Byggmäster: Att på två år omsätta 100 miljoner och bli ett etablerat byggföretag i Västeråsregionen.
Målet uppnåddes med råge – och förra året landade omsättningen på 210 miljoner.
Flera stora byggprojekt är igång just nu, bland annat ett äldreboende i Skultuna , 61 bostadsrätter i radhusform i Uppsala/Knivsta, och ett fordonscenter i Kungsängen.
Från och med april kommer Byggmäster dessutom att utöka verksamheten med ett snickeri med spetskompetens inom byggservice.

Kenneth Öholm

– Vi är gärna med och jobbar med kunden redan i ett tidigt skede, från ax till limpa. Det är inte så att vi skruvar gips och gjuter betong fortare än någon annan, men vi kan utföra projektet på ett annat sätt, säger Kenneth Öholm.

”Bred kunskap och ett starkt engagemang”

Byggmäster utför både entreprenad och byggservice, och storleken på uppdragen varierar. Allt från mindre renovering till att vara med och bygga upp nytt för morgondagens samhälle.

– Vi är gärna med och jobbar med kunden redan i ett tidigt skede, från ax till limpa. Det är inte så att vi skruvar gips och gjuter betong fortare än någon annan, men vi kan utföra projektet på ett annat sätt. Vi är ett positivt team med bred kunskap och ett starkt engagemang, säger Kenneth Öholm.

Comments are closed.