Nyproduktion av 22 lägenheter vid Älvkullen i Västerås

I nordvästra Västerås i ett soligt sydvästläge ligger Brf Älvkullen bestående av 22 lägenheter i storlekarna 3-4 r.o.k. Husen är 2 våningar höga och alla lägenheter har balkonger eller uteplatser, extra stora kök och smart förvaring. Brf Älvkullen är ett bekvämt boende där vi lagt extra tanke på en smart planlösning.

Vad: Nyproduktion av 22 lägenheter

Byggstart: Våren 2019

Färdigställt: Våren 2020

Beställare: Kadesjös

Brf. Älvkullen

Hoppar du upp på en cykel tar det bara 10-11 minuter att nå centrum. Du bor också granne med tre av Västerås främsta friluftsområden. Bjärby golfbana, Vallby Frilufts-museum och Rocklundaområdet. Vallby med sina historiska byggnader, de många hantverks-bodarna och lantrasdjur, gör friluftsparken till ett angenämt utflyktsmål året om med konserter, teater, museer och dans. Rocklundaområdet erbjuder nästan allt ur idrotts-perspektiv, fotboll, ishockey, bandy, tennis, ridning och motionsspår.

På Rocklunda området finns även ett nytt modernt konserthus med en omfattande repertoar med konserter, teater, museer och dans.Bussen stannar nästan vid dörren. Föredrar du att cykla upptäcker du snart att Västerås är en cykelstad med nästan 35 mil av cykelvägar. Att ta tåget till Stockholm tar ca 55 min och det går minst ett tåg i tim-men. Affärer finns i närområdet och det är inte långt till Erikslunds stora köpcentra.På promenadavstånd finns flertalet daghem och skolor.

Mer från Byggmäster

Vi är övertygade om att tillsammans uppnår vi det som är bättre.

Vill du vara med oss för en bättre sak? Är du nyfiken på hur vi kan skapa mervärden och samhällsnytta tillsammans? Kontakta oss för en förutsättningslös och ärlig dialog.

Kontaktinformation

  • info(at)byggmaster.nu
  • Elektrodgatan 6, 721 37 västerås

Här hittar du oss

Kom i kontakt med oss