Lindbacken växer snabbt med moderna stenhus

Byggmäster i Mälardalen har tecknat ytterligare avtal med Lindbacken Fastighets HB om fortsatt utbyggnad av bostadsområdet Lindbacken, Uppsala. Ordersumman överstiger 180 miljoner kronor och avser byggnationer under år 2016-2018.

Först ut är Bostadsrättsföreningen Viva med 14 exklusiva radhus belägna i parken i Lindbacken. Husen är ritade av arkitektbyrån Koncept Stockholm och första spadtaget tas nu i april.

Byggmäster och Lindbacken Fastighets HB fortsätter sitt väletablerade samarbete genom denna entreprenad. Gemensamt produceras högkvalitetsbostäder med ytongstomme som ger en bostad med energi och hygienvärden långt över snittet.

  • Vi ser positivt på vårt fortsatta samarbete som betyder mycket för oss på Byggmäster, säger Morgan Österlind, affärsområdeschef för Byggmäster i Uppsala.

Projektet ger Byggmäster kraft att fortsätta växa. Det skapar behov inom Kalkyl & Inköp och även personal i produktion som exempelvis platschefer, arbetsledare och även byggnadsträarbetare. Entreprenaden ger sysselsättning åt Byggmästersters egen personal och även åt Byggmästers samarbetspartners under cirka 2 år.

Mer från Byggmäster

Tunga fordon vid E18

Nu är det klart attfordonscentretBrunna Truck Center kommer attbyggas. Entreprenadenkommer attgenomföras av Byggmäster i MälardalenAB.Brunna

Vi är övertygade om att tillsammans uppnår vi det som är bättre.

Vill du vara med oss för en bättre sak? Är du nyfiken på hur vi kan skapa mervärden och samhällsnytta tillsammans? Kontakta oss för en förutsättningslös och ärlig dialog.

Kontaktinformation

  • info@byggmäster.nu
  • Elektrodgatan 6, 721 37 västerås

Här hittar du oss

Kom i kontakt med oss