En bostadsrättsförening med karaktär

Brf Porten är en ny pusselbit i den framväxande stadsdelen Öster Mälarstrand i Västerås. Kvarteret ligger ett stenkast från kajkanten till Mälaren. Ett sjönära boende i ordets rätta bemärkelse. Perfekt för dig som vill bo naturskönt men samtidigt nära city.

Vad: 59 stycken bostadsrätter för Brf Porten (Öster Mälarstrand, Västerås)

Byggstart: Hösten 2018

Färdigställt: Våren/sommaren 2020

Beställare: Kärnhem

Brf. Porten

Brf. Porten ligger utmed Neptungatan och består av två huskroppar, som visuellt ser ut som fyra hus. Husen ligger utmed Neptungatan, nära Sirentorget och har fem våningar plus ett inrett vindsplan med charmiga takvåningar med takterrasser. Totalt finns nu 59 lägenheter, fördelade i två flerbostadshus. En spännande dynamik genom fyra olika fasadmaterial – trä, plåt, tegel och puts.

Läget intill Mälarens vatten är helt unikt och samtidigt finns skog och natur nära. Till city, där du hittar all tänkbar service, restauranger, butiker och nöjen, tar du dig på tio minuter med cykel. Utmed småbåtshamnen löper gång- och cykelvägen hela vägen ut till Norra Björnö i öster och till Lögarängsbadet i väster. Närmaste livsmedelsaffär finns i Berghamra. Det är heller inte långt till Viksängs centrum, där du hittar affärer, bank, post, apotek och restaurang. Här finns också flera förskolor och grundskolor. E18 ligger bara några minuter bort.

Att bo här ger en härlig semesterkänsla, samtidigt som du får en bekväm vardag med allt du behöver på nära håll. Har uppför vi lägenheter 1-5 rok om 34-125 kvm

Mer från Byggmäster

Vi är övertygade om att tillsammans uppnår vi det som är bättre.

Vill du vara med oss för en bättre sak? Är du nyfiken på hur vi kan skapa mervärden och samhällsnytta tillsammans? Kontakta oss för en förutsättningslös och ärlig dialog.

Kontaktinformation

  • info(at)byggmaster.nu
  • Elektrodgatan 6, 721 37 västerås

Här hittar du oss

Kom i kontakt med oss