Äldreboendet Vallonen i Västerås

Vallonens äldreboende är ett trevligt och helt nytt boende som öppnade i november 2017. Lokalerna är anpassade efter äldre och moderna teknik använts för att underlätta för de boende och personal. Bland annat finns det olika typer av larm som kan anpassas efter individen och dess behov till exempel finns det larm som känner av om någon ramlat på rummen.

Vad: Nyproduktion äldreboende

Byggstart: Våren 2016

Färdigställt: Hösten 2017

Beställare: Västerås stad

Äldreboendet Vallonen

Boendet ligger i Skultuna nära naturen och motionsspår. Aktiviteter är en stor del av dagen och det anordnas mycket olika aktiviteter både för våra boende och för andra äldre personer som bor i Skultuna. Här finns också en fin trädgård med burkar, träd och sköna trädgårdsmöbler.

Här finns en vävstuga, bastu, lokaler för hobbyverksamhet och möjligheter till olika kulturarrangemang och fester. Samarbeten kommer att ske med olika föreningar, kyrkan och frivilliga eldsjälar som kommer till äldreboendet och bjuder på olika kulturprogram och aktiviteter.

Mer från Byggmäster

Vi är övertygade om att tillsammans uppnår vi det som är bättre.

Vill du vara med oss för en bättre sak? Är du nyfiken på hur vi kan skapa mervärden och samhällsnytta tillsammans? Kontakta oss för en förutsättningslös och ärlig dialog.

Kontaktinformation

  • info(at)byggmaster.nu
  • Elektrodgatan 6, 721 37 västerås

Här hittar du oss

Kom i kontakt med oss